MOTEL

Na twintig jaar kwam er een einde aan Acda en de Munnik. Broeide er toen al het idee voor een solo voorstelling? Misschien. Maar hij besloot eerst twee films te regisseren, een roman te schrijven, de liedjes voor de musicals 'De Marathon' en 'All Stars te maken en het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol te vervullen in de met sterren overladen musical 'Fiddler on the roof'. Hij ontving twee musical awards waaronder die voor de beste acteerprestatie ('Thomas Acda ontroert').

En nu is daar de solovoorstelling. Thomas Acda, terug op het toneel met een eigen muzikale theatervoorstelling, samen met David Middelhoff en Laura Trompetter.

SPEELLIJST

10 DAGEN DELAMAR

Vanaf dinsdag 18 december speelt Thomas MOTEL 10 dagen in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Op donderdag 20 december de officiële première. En voor Amsterdam is er geen ontkomen aan, want de komende weken rijdt er een 'DeLaMar Theater'-tram door de binnenstad waar Thomas op afgebeeld staat.

Het DeLaMar Theater is een theater met een rijke geschiedenis. Zo was het ooit eigendom van architect Piet Grossouw, de echtgenoot van actrice Fien de la Mar. Een aantal jaren later nam Wim Sonneveld de leiding van het theater op zich. Hij richtte op 8 mei 1953 de nog immer bestaande Nieuwe de la Mar Theater B.V. op en herdoopten het theater tot Nieuwe De La Mar Theater.